ارسال درخواست

دستورالعمل تولید بیسکویت، کراکر و کوکی در صنایع غذایی

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۹۶۴۸۹۲۶۵۵۲

تعداد صفحات :۱۷۰

سال نشر/سال بروزرسانی:۹۳۰۲۲۴

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

سم‌شناسی آبزیان
ناشر:دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
میکروبیولوژی شکمبه
ناشر:
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
طراحی و تحلیل آزمایش‌ها در صنایع غذایی با نرم‌افزار Design Expert 9
ناشر:
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
بیوتکنولوژی گیاهان دارویی از تحقیقات پایه تا کاربردهای صنعتی
ناشر:دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
فرآوری و بسته‌بندی ماهی با اتمسفر تغییریافته: بسته‌بندی در دود تصفیه شده، مونوکسیدکربن و اکسیژن کاهش یافته
ناشر:دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال