تعداد يافت شده (۴) صفحه ۱ از ۰
دستورالعمل تولید بیسکویت، کراکر و کوکی در صنایع غذایی
ناشر:دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
پدیدآور: - نویسنده: دانکن منلی - مترجم: یحیی مقصودلو
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
مالت تکنولوژی تولید،کاربردها و کنترل کیفیت ، مقصودلو،د منابع طبیعی گرگان
ناشر:دانشکده منابع طبیعی گرگان
پدیدآور: - نویسنده: یحیی مقصودلو - نویسنده: محبوبه کشیری
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
پرتودهی مواد غذایی ، مقصود لو،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: مهدی کاشانی - نویسنده: یحیی مقصودلو
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
تکنولوژی تولید سوهان ، مقصودلو،علوم کشاورزی تهران
ناشر:نشر علوم کشاورزی ، تهران
پدیدآور: - نویسنده: یحیی مقصودلو
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰