توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

مبانی و روش های کنترل فرآیند سرخ کردن عمیق در مواد غذایی ، علیزاده ، پریور

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۶۰۰۷۱۵۶۶۵۰

تعداد صفحات :۱۹۲

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۹۷

موجود است (قابل تهیه از مراکز پخش و یا کتابفروشی ها)

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۲۱۰۰۰۰۰ ريال
۰ درصد
۲۱۰۰۰۰۰ريال

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

آشنایی با روش های آماری چند متغیره،مانلی،مقدم،پریورتبریز
ناشر:پریور ، تبریز
قیمت:۲۳۰۰۰۰۰ ریال
تکنولوژی بتن بر اساس مقررات ملی ساختمان ایران ، وارسته مقدم،پریور
ناشر:پریور ، تبریز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
محاسبات سازه های بتنی با استناد به آیین نامه ACI و آبا ، وارسته مقدم
ناشر:پریور ، تبریز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
جبر خطی ، علی زاده
ناشر:پریور ، تبریز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
استاتیک ، تقی زادیه
ناشر:پریور ، تبریز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال