سفارشات من
ورود
ثبت نام
...لطفاً منتظر بمانید
سبد خرید -
0
Toggle navigation
سایت آگهی
تماس با ما
همه کتابها
کتابهای ویترین
کتابهای پر فروش
کتابهای درسی
جستجوی پیشرفته
پنل مشتری
خانه
ليست كتاب هاي سيده الهام
تعداد يافت شده (۱) صفحه
۱
از
۰
مبانی و روش های کنترل فرآیند سرخ کردن عمیق در مواد غذایی ، علیزاده ، پریور
ناشر:
پریور ، تبریز
پدیدآور:
- نویسنده: آیناز علیزاده - نویسنده: سیده الهام
قیمت:
۲۱۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۲۱۰۰۰۰۰