سفارشات من
ورود
ثبت نام
...لطفاً منتظر بمانید
سبد خرید -
0
Toggle navigation
تبلیغات کتاب
همه کتابها
کتابهای ویترین
کتابهای پر فروش
جستجوی پیشرفته
ناشران همکار
پنل ناشر
پنل مشتری
خانه
ليست كتاب هاي سيده الهام
تعداد يافت شده (۱) صفحه
۱
از
۰
مبانی و روش های کنترل فرآیند سرخ کردن عمیق در مواد غذایی ، علیزاده ، پریور
ناشر:
پریور ، تبریز
پدیدآور:
- نویسنده: آیناز علیزاده - نویسنده: سیده الهام
قیمت:
۲۲۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۲۲۰۰۰۰۰