سفارشات من
ورود
ثبت نام
...لطفاً منتظر بمانید
سبد خرید -
0
Toggle navigation
تماس با ما
همه کتابها
کتابهای ویترین
کتابهای پر فروش
جستجوی پیشرفته
ناشران همکار
پنل ناشر
پنل مشتری
خانه
ليست كتاب هاي سيده الهام
تعداد يافت شده (۱) صفحه
۱
از
۰
مبانی و روش های کنترل فرآیند سرخ کردن عمیق در مواد غذایی ، علیزاده ، پریور
ناشر:
پریور ، تبریز
پدیدآور:
- نویسنده: آیناز علیزاده - نویسنده: سیده الهام
قیمت:
۲۱۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۲۱۰۰۰۰۰