ارسال درخواست

کاربرد مهندسی بافت در صنایع غذایی اصول، تولید و چالش‌ها

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۶۲۲۲۴۹۱۵۶۷

تعداد صفحات :۱۸۲

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۴۰۲

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

مفاخر و مشاهیر بختیاری و پژوهشی بر قوم لر
ناشر:علوم و فنون پزشکی اهواز
قیمت:۱۶۴۴۸۰۰ ریال
اصول درمان هپاتیت B
ناشر:علوم و فنون پزشکی اهواز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
تشخیص اشکال در تصاویر
ناشر:علوم و فنون پزشکی اهواز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
چکیده دانش خانواده و جمعیت
ناشر:علوم و فنون پزشکی اهواز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
مدیریت دانش در سازمان‌ها
ناشر:علوم و فنون پزشکی اهواز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال