ارسال درخواست

فیزیولوژی پس از برداشت سبزی ها ج 2، فلاحی،بارثاوا

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک:

تعداد صفحات :۷۶۷

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۷۱

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

صنایع تبدیلی گوجه فرنگی (رب)، فلاحی،بارثاوا
ناشر:بارثاوا ، مشهد
قیمت:۸۴۸۰۰۰ ریال
علم مواد غذایی ج 2، فلاحی
ناشر:بارثاوا ، مشهد
قیمت:۱۴۰۴۲۰۰ ریال
کاربرد واژه های ژنتیک در گیاه پزشکی ، بهروزین،بارثاوا مشهد
ناشر:بارثاوا ، مشهد
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی 2 ، فلاحی
ناشر:بارثاوا ، مشهد
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
روش های بهتر در تولید بهداشت درصنایع غذایی، فلاحی،بارثاوا
ناشر:بارثاوا ، مشهد
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال