ارسال درخواست

تکنولوژی‌های نوین در اندازه‌گیری خواص رئولوژی آرد و خمیر= New technologies in assessment of flour and paste rheological properties‬

پدیدآوران:
ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۹۶۴۸۷۴۴۱۳۲

تعداد صفحات :۱۸۴

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۴۰۰

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۱۶۴۰۰۰۰ ريال
۰ درصد
۱۶۴۰۰۰۰ريال

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات