ارسال درخواست

تکنولوژی: فرانکشتاین یا پرومته؟

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸-۶۲۲-۹۵۱۶۶-۵-۲

تعداد صفحات :۱۹۸

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۴۰۱

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب یا کتابفروشی ها : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب و یا کتابفروشی ها موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

,"كتاب حاضر شامل مقالات و خطابه‌هايي با موضوع تكنولوژي مي‌باشد و شامل شش فصل مي‌باشد. در فصل اول، فلسفه تكنولوژي رياضي از ديدگاه هايدگر و ماركس مطرح مي‌شود كه مؤلف سعي داشته روش‌هاي به كارگرفته شده در جامعه رياضي‌دانان را بررسي كند. او روش‌هاي اثبات در قلمرو رياضيات را تكنولوژي قلمداد مي‌كند؛ كه داراي دو بخش نرم و سخت هستند. روش‌هاي اثبات كردن فضاياي رياضي را مي‌توان بخش نرم تكنولوژي به كار گرفته شده در رياضيات دانست و به كارگرفتن مداد و كاغذي براي اثبات قضايا بخش سخت اين تكنولوژي است. از اين رو فصل داراي دو بخش است: بخش اول تكنولوژي رياضي به‌عنوان امري مابعدالطبيعي در بطن ماهيت تكنولوژي جديد از منظر هايدگر مورد بررسي قرار مي‌گيرد و نشان داده مي‌شود كه چگونه گشتل سبب تغيير تكنيك‌هاي اثبات در رياضيات شده و ماهيت رياضيات را دگرگون كرده است. در بخش دوم مطابق ديدگاه ماركس از ابزار شروع مي‌كند و نشان مي‌دهد كه چگونه در نيمه دوم قرن بيستم، جايگزيني ابزار مداد و كاغذ با كامپيوترها سبب تغييري اساسي در معنا و محتواي اثبات رياضي شده است. در فصل دوم تحقيق در باب ذات‌گرايي تكنولوژي مطرح مي‌شود كه مطالعه‌اي موردي در تكنولوژي پزشكي دارد و به ماهيت مستقل از اراده تكنولوژي مي‌پردازد. مؤلف هايدگر را در زمره? قائلين به ماهيت مستقل براي تكنولوژي قلمداد مي‌كند هرچند تلقي هايدگر از ذات با تلقي سنت فلسفي متفاوت است. تكنولوژي پزشكي نحوه‌اي انكشاف است و فوق اختيار ماست. در فصل سوم مؤلف پديده طبي سازي را مورد تأمل قرار مي‌دهد. در فصل چهارم مؤلف درباره خودمختاري صنعت رسانه و تبليغات مي‌نويسد و با ارزيابي انتقادي ديدگاه‌هاي انتقادي ديدگاه‌هاي هايدگر، بورگمن، و ايلول در زمينه فلسفه تكنولوژي مي‌كوشد تا معناي خودمختاري تكنولوژي در رسانه و تبليغات را روشن كند. در فصل پنجم از تجارت الكترونيك از ديدگاه فلسفه تكنولوژي صحبت مي‌كند و مؤلف كاربست تعاريف و تحليل‌هاي فيلسوفان تكنولوژي را بر تجارت الكترونيك مورد بررسي قرار مي‌دهد. مسئله رابطه اخلاق و تكنولوژي مطرح مي‌شود و ويژگي مجازي و فرا واقعيت تكنولوژي پست مدرن بررسي و از اين منظر عوارض و پيامدهاي تجارت الكترونيك در هويت افراد و سنت‌هاي جامعه واكاوي مي‌شود. در فصل ششم برنامه توسعه به مثابه تكنولوژي اجتماعي رويكردي فلسفي مطرح شده و مؤلف پس از اشاره به معاني مختلف تكنولوژي، نشان مي‌دهد كه برنامه توسعه را مي‌توان به مثابه تكنولوژي اجتماعي بررسي كرد."

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

هستی‌مندی و تاریخ‌مندی: درباره هستی انسان و تاریخیت او در فلسفه‌ی غرب
ناشر:پگاه روزگار نو
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
ریشه‌های الهیاتی مدرنیته
ناشر:پگاه روزگار نو
قیمت:۵۲۵۰۰۰۰ ریال
باور: الهیاتی برای نیمه مؤمنان
ناشر:پگاه روزگار نو
قیمت:۲۸۵۰۰۰۰ ریال
نیست انگاری و شعر معاصر
ناشر:پگاه روزگار نو
قیمت:۱۶۵۱۲۰۰ ریال
ریشه های الهیاتی مدرنیته
ناشر:پگاه روزگار نو
قیمت:۶۵۵۰۰۰۰ ریال