ارسال درخواست

تاریخ نان در ایران

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸-۶۲۲-۰۰-۱۱۲۹-۳

تعداد صفحات :۲۲۴

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۹۸

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

,"در اين كتاب ابتدا پيدايش كشاورزي، انواع پخت و لغاتي بررسي مي‌شوند كه در ايران باستان براي اشاره به نان استفاده مي‌شدند. فصل دوم به بحث دانه‌ها و مواد مختلفي مي‌پردازد كه براي پخت نان به كار مي‌رفتند. در فصل سوم، طريقه آماده كردن خمير در مناطق روستايي آورده مي‌شود. در فصل چهارم، تكنيك‌هاي پخت نان در مناطق روستايي بررسي شده است. در فصل پنجم، درباره پخت نان در شهرها بحث مي‌شود. در فصل ششم، انواع مختلف نان كه در گذشته و حال در ايران پخت مي‌شده و مي‌شوند به همراه برخي از روش‌هاي پخت آن‌ها آورده شده و فصل هفتم مروري كلي است بر جنبه‌هاي معنوي و اجتماعي نان در جامعه ايران. در فصل هشتم اهميت نان براي ايرانيان ارزيابي مي‌شود و نهايتا فصل نهم به چگونگي مواجهه دولت‌ها با موضوع نان مي‌پردازد."

پربازدیدترین کتابها این انتشارات