ارسال درخواست

زیست شناسی و فن آوری پس از برداشت برای حفظ کیفیت میوه ها، رمضانیان

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۹۶۴۲۷۹۷۶۸۴

تعداد صفحات :۳۰۶

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۹۴

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

بلورشناسی هندسی و خواص نوری بلورها،وزیری،د.تربیت معلم
ناشر:دانشگاه کردستان
قیمت:۶۶۴۴۰۰ ریال
ترکیبات طبیعی(زیست شناسی،شیمی و بیوتکنولوژی ترکیبات گیاهی)،راسل،حیدری زاده،د.کردستان
ناشر:دانشگاه کردستان
قیمت:۷۴۰۰۰۰ ریال
ژئوشیمی ایزوتوپی و کاربرد آن در علوم زمین،عزیزی،د.کردکستان
ناشر:دانشگاه کردستان
قیمت:۱۰۵۳۲۰۰ ریال
ارقام شناسی در میوه ها ، مظفری،ترویج کشاورزی
ناشر:دانشگاه کردستان
قیمت:۱۶۸۹۶۰۰ ریال
آزمایش های مصالح ساختمانی ، نیاعمران،د.کردستان
ناشر:دانشگاه کردستان
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال