ارسال درخواست

راهنمای جامع کنترل کیفیت گندم،آرد و نان،جعفری،منابع طبیعی گرگان

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۹۶۴۰۴۷۵۷۴۴

تعداد صفحات :۳۴۰

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۹۰

موجود نیست

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۰ درصد

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

مجموعه قوانین و مقررات شیلات ایران ، عادلی
ناشر:دانشکده منابع طبیعی گرگان
قیمت:۹۷۷۶۰۰ ریال
میوه های گرمسیری ، ناکاسون ، احمدی خواه، د.منابع طبیعی گرگان
ناشر:دانشکده منابع طبیعی گرگان
قیمت:۱۵۲۰۳۰۰ ریال
عملیات فرآوری در صنایع غذایی ، جعفری،منابع طبیعی گرگان
ناشر:دانشکده منابع طبیعی گرگان
قیمت:۱۱۰۱۸۰۰ ریال
طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی ج2،جعفری،منابع طبیعی گرگان
ناشر:دانشکده منابع طبیعی گرگان
قیمت:۱۳۷۷۲۰۰ ریال
طرح ریزی کارخانه های صنایع غذایی ج1،جعفری،منابع طبیعی گرگان
ناشر:دانشکده منابع طبیعی گرگان
قیمت:۱۶۶۷۲۰۰ ریال