توجه: برای شروع خرید شماره موبایل خود را وارد نمایید

ایمنی افزودنی های غذایی ، احسانی

پدیدآوران: ناشر: دسته بندی:

شابک: ۹۷۸۶۰۰۸۵۰۳۲۶۲

تعداد صفحات :۲۴۲

سال نشر/سال بروزرسانی:۱۳۹۸

موجود است (قابل تهیه از مراکز پخش و یا کتابفروشی ها)

قیمت سایت
تخفیف
قیمت

۸۵۳۴۰۰ ريال
۰ درصد
۸۵۳۴۰۰ريال

راهنمای درخواست کتاب



توجه داشته باشید بعد از تکمیل نمودن فرم درخواست کتاب, درخواست شما برای ما ارسال می شود .
برای اطلاع از وضعیت درخواست خود می توانید از پنل مشتری در منوی اصلی سایت اقدام کنید.
انواع موجودی:
1 - موجود در انبار فروشگاه : بدین معنا که این کتاب در انبار فروشگاه موجود است و در صورت درخواست و پرداخت هزینه آن حتما ارسال خواهد شد.
2-موجود در مراکز پخش کتاب : بدین معنی که این کتاب در انبار مراکز پخش کتاب موجود می باشد
3- موجود نیست : بدین معنی که این کتاب فعلا موجود نیست.

434343433333333333g" style="background-color:#4ed8bd">

434343433333333333

1

موضوعات

پربازدیدترین کتابها این انتشارات

تکنولوژِی فرآورده های غلات ج2،پیغمبردوست،د.پزشکی تبریز
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
قیمت:۱۰۲۰۸۰۰ ریال
تکنولوژی فرآورده های غلات 1، پیغمبر دوست
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
اصول کار میکروبی در آزمایشگاه میکروبیولوژی ، احسانی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ ریال
آشنایی با هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی ، صادقی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
قیمت:۷۴۰۰۰۰ ریال
مقدمه ای بر تکنولوژی ترکیبی در صنایع غذایی ، همایونی راد
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
قیمت:۵۷۸۰۰۰ ریال