تعداد يافت شده (۸) صفحه ۱ از ۱
شیمی فرآیندهای ماکروسکوپی (تفسیر شیمی پنهان شده در فرآیندهای آشپزی به زبان ساده)
ناشر:پژوهشی نوآوران شریف
پدیدآور: - مترجم: سایمون فیلد - مترجم: سیدعماد هوشمند
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
شیمی مواد غذایی
ناشر:شرکت سهامی انتشار
پدیدآور: - نویسنده: سیدحسن فاطمی
قیمت:۵۰۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰۰
ایمنی شیمیایی و سم‌شناسی موادغذایی
ناشر:تحقیقات آموزش کشاورزی
پدیدآور: - نویسنده: هدایت حسینی - نویسنده: محمد نجاتیان
قیمت:۲۷۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۲۷۰۰۰۰۰
تجزیه مواد غذایی : مبانی نظری و روش‌ها
ناشر:دانشگاه شهید باهنر
پدیدآور: - نویسنده: حمیدرضا اخوان‌طباخ - نویسنده: محسن برزگر
قیمت:۱۸۴۹۶۰۰ قیمت سایت:۱۸۴۹۶۰۰
اصول علم تغذیه
ناشر:شرکت سهامی انتشار
پدیدآور: - نویسنده: آزاده امین‌پور - نویسنده: گیتی صدیق
قیمت:۲۹۵۰۰۰۰ قیمت سایت:۲۹۵۰۰۰۰
شیمی مواد غذایی 1
ناشر:دانشگاه پیام نور
پدیدآور: - نویسنده: صدیف آزادمرددمیرچی
قیمت:۹۲۰۰۰۰ قیمت سایت:۹۲۰۰۰۰
روش‌های استخراج فاز جامد در صنعت مواد غذایی و محیط زیست
ناشر:تخت جمشید
پدیدآور: - نویسنده: منصور فیلی‌زاده - نویسنده: آمنه زندگی‌شیراز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
اصول علم تغذیه
ناشر:شرکت سهامی انتشار
پدیدآور: - نویسنده: آزاده امین‌پور - نویسنده: گیتی صدیق
قیمت:۵۷۶۰۰۰ قیمت سایت:۵۷۶۰۰۰