تعداد يافت شده (۶) صفحه ۱ از ۰
تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر: کنترل کیفیت و استانداردهای لازم
ناشر:سروا،تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک)
پدیدآور: - نویسنده: سارا موحد
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
میوه‌کاری عمومی و خصوصی: تشریح کامل میوه‌های معتدله، نیمه گرمسیری، گرمسیری و ریز
ناشر:
پدیدآور: - نویسنده: عبداله خدیوی
قیمت:۶۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۶۰۰۰۰۰
میوه‌کاری عمومی و خصوصی: تشریح کامل میوه‌های معتدله، نیمه گرمسیری، گرمسیری و ریز
ناشر:
پدیدآور: - نویسنده: عبداله خدیوی
قیمت:۷۵۰۰۰۰ قیمت سایت:۷۵۰۰۰۰
بیوتکنولوژی غذایی
ناشر:سروا،تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک)
پدیدآور: - مترجم: مهسا جلیلی؛سارا
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
پرورش و باغداری مرکبات (کاشت، داشت، برداشت، آفات، امراض، کنه‌ها، چیدن و نگهداری)
ناشر:سروا،تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک)
پدیدآور: - نویسنده: محمدعلی فرزاد
قیمت:۷۵۰۰۰۰ قیمت سایت:۷۵۰۰۰۰
فرهنگ تخصصی علوم و صنایع غذایی: انگلیسی - فارسی با ضمیمه لغات آزمون‌های DR.IELS.TOEFL
ناشر:سروا،تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک)
پدیدآور: - نویسنده: عبدالرضا آقاجانی
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰