تعداد يافت شده (۱۰) صفحه ۱ از ۱
روش های نانوپوشانی اجزای تشکیل دهنده موادغذایی،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - مترجم: فخری شهیدی - نویسنده: سی آناندهاراماکریشنان
قیمت:۶۷۰۰۰۰ قیمت سایت:۶۷۰۰۰۰
فرآوری حداقل در صنایع غذایی ، بنگتسن ، شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - مترجم: فخری شهیدی - نویسنده: توماس السن
قیمت:۱۱۷۷۴۰۰ قیمت سایت:۱۱۷۷۴۰۰
روشهای پخت اکستروژن(کاربرد،تئوری و قابلیت اجرا)،موسکیکی،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - مترجم: فخری شهیدی - نویسنده: لسزک موسکیکی
قیمت:۹۰۷۴۰۰ قیمت سایت:۹۰۷۴۰۰
اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی،اورتگا،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: انریکه اورتگا - نویسنده: ریواس
قیمت:۲۳۳۸۴۰۰ قیمت سایت:۲۳۳۸۴۰۰
راهنمای محیط های کشت میکروبی مواد غذایی،شهیدی،جهاد مشهد
ناشر:جهاد مشهد(خرید امانی)
پدیدآور: - مترجم: فخری شهیدی - نویسنده: دونالد ام.اتلس
قیمت:۲۳۱۶۸۰۰ قیمت سایت:۲۳۱۶۸۰۰
میکروبیولوژی و ایمونولوژی،جانسون،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: جانسون - نویسنده: زیگلر
قیمت:۱۳۸۸۸۰۰ قیمت سایت:۱۳۸۸۸۰۰
زیست فناوری کاربردی در صنایع غذایی،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: فریده طباطبایی - نویسنده: فخری شهیدی
قیمت:۹۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۹۰۰۰۰۰
آنزیمها در صنایع غذایی،توکرل،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: جی.ا.توکر - نویسنده: ال.اف.ژ.وودز
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
تغذیه و بیوتکنولوژی تخم مرغ ، کرمانشاهی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: جی. اس. - نویسنده: اس. ناکایی
قیمت:۲۱۳۴۴۰۰ قیمت سایت:۲۱۳۴۴۰۰
تکنولوژی فراورده های خمیری ، شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: بهزاد ناصحی - نویسنده: فخری شهیدی
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰