تعداد يافت شده (۳) صفحه ۱ از ۰
میکروبیولوژی مواد غذایی،فریزیر،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: ویلیام فریزیر - نویسنده: دنیس وستهوف
قیمت:۲۱۹۵۲۰۰ قیمت سایت:۲۱۹۵۲۰۰
غنی سازی آرد گندم،تهرانی،مرزدانش
ناشر:مرزدانش ، تهران
پدیدآور: - نویسنده: حمیدرضا ضیاء - نویسنده: مصطفی مظاهری
قیمت:۶۶۴۴۰۰ قیمت سایت:۶۶۴۴۰۰
ویژگی های کیفی در فرآوری گوجه فرنگی ج2،مظاهری تهرانی،مرزدانش
ناشر:مرزدانش ، تهران
پدیدآور: - نویسنده: علی مرتضوی - نویسنده: مصطفی مظاهری
قیمت:۹۰۷۴۰۰ قیمت سایت:۹۰۷۴۰۰