سفارشات من
ورود
ثبت نام
...لطفاً منتظر بمانید
سبد خرید -
0
Toggle navigation
سایت آگهی
تماس با ما
همه کتابها
کتابهای ویترین
کتابهای پر فروش
کتابهای درسی
جستجوی پیشرفته
پنل مشتری
خانه
ليست كتاب هاي علي مرتضوي
تعداد يافت شده (۳۰) صفحه
۱
از
۲
بررسی تطبیقی سیاست خارجی آمریکا در دوره کلینتون و بوش پسر در کشورهای قفقاز جنوبی
ناشر:
گیوا
پدیدآور:
- نویسنده: علی مرتضوی
قیمت:
۵۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۵۰۰۰۰۰
دینامیک سنگ،مرتضوی،د.امیرکبیر
ناشر:
دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، تهران
پدیدآور:
- نویسنده: علی مرتضوی
قیمت:
۹۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۹۰۰۰۰۰
اطلس میکروبیولوژی مواد غذایی،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:
دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور:
- نویسنده: علی مرتضوی - نویسنده: الهام خانی
قیمت:
۱۰۸۵۶۰۰
قیمت سایت:
۱۰۸۵۶۰۰
امام باقر (ع)، امام صادق (ع)، امام کاظم (ع)، امام رضا (ع)، امام جواد (ع)، امام هادی (ع)، امام حسن عسکری (ع)
ناشر:
پنجره
پدیدآور:
- نویسنده: محسن امین - مترجم: علی مرتضوی
قیمت:
۵۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۵۰۰۰۰۰
تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی
ناشر:
ترجمان خرد
پدیدآور:
- نویسنده: رالف ارلی - مترجم: علی مرتضوی
قیمت:
۲۹۵۰۰۰۰
قیمت سایت:
۲۹۵۰۰۰۰
تکنیک های مولکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری ، کوکولین ، مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:
دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور:
- نویسنده: لوکا کوکولین - نویسنده: دانیلوار کولینی
قیمت:
۱۰۶۹۴۰۰
قیمت سایت:
۱۰۶۹۴۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:
دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور:
- نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:
۱۱۰۱۸۰۰
قیمت سایت:
۱۱۰۱۸۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:
دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور:
- نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:
۱۰۹۶۴۰۰
قیمت سایت:
۱۰۹۶۴۰۰
تولید و کاربرد آب پنیر در صنایع غذایی،مرتضوی،پریورتبریز
ناشر:
پریور ، تبریز
پدیدآور:
- نویسنده: علی مرتضوی - نویسنده: مسعود دزیانی
قیمت:
۶۳۲۰۰۰
قیمت سایت:
۶۳۲۰۰۰
ارزیابی مخاطرات میکروبیولوژِیکی مواد غذایی، فورسیت، مرتضوی
ناشر:
جهانکده ، مشهد
پدیدآور:
- مترجم: علی مرتضوی - نویسنده: اس. جی.
قیمت:
۵۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۵۰۰۰۰۰
توکسینهای قارچی ، مرتضوی
ناشر:
دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور:
- نویسنده: فریده طباطبایی - نویسنده: علی مرتضوی
قیمت:
۵۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۵۰۰۰۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:
دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور:
- نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:
۵۰۰۰۰۰
قیمت سایت:
۵۰۰۰۰۰