تعداد يافت شده (۴) صفحه ۱ از ۰
تکنولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی
ناشر:ترجمان‌ خرد
پدیدآور: - نویسنده: رالف ارلی - مترجم: علی مرتضوی
قیمت:۲۹۵۰۰۰۰ قیمت سایت:۲۹۵۰۰۰۰
زیست فناوری کاربردی در صنایع غذایی،شهیدی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: فریده طباطبایی - نویسنده: فخری شهیدی
قیمت:۹۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۹۰۰۰۰۰
میکروبیولوژی غذایی کاربردی و آزمایشگاهی،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: علی مرتضوی - نویسنده: لیلا زیرجانی
قیمت:۱۹۰۷۲۰۰ قیمت سایت:۱۹۰۷۲۰۰
توکسینهای قارچی ، مرتضوی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: فریده طباطبایی - نویسنده: علی مرتضوی
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰