تعداد يافت شده (۴) صفحه ۱ از ۰
خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی،رضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: محمدعلی رضوی - نویسنده: ریحانه اکبری
قیمت:۲۴۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۲۴۰۰۰۰۰
مبانی مهندسی فرآیند غذایی،رضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: محمدعلی رضوی - نویسنده: مریم بهرام
قیمت:۱۴۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۱۴۰۰۰۰۰
تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی ، قدوسی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: حمیدبهادر قدوسی - نویسنده: محمدباقر حبیبی
قیمت:۱۰۴۵۱۰۰ قیمت سایت:۱۰۴۵۱۰۰
تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی ، قدوسی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: حمیدبهادر قدوسی - نویسنده: محمدباقر حبیبی
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰