تعداد يافت شده (۴) صفحه ۱ از ۰
مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی
ناشر:آییژ
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۴۴۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۴۴۰۰۰۰۰
کنسروسازی
ناشر:
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۳۳۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۳۳۰۰۰۰۰
مقدمه‌ای بر تکنولوژی فرآورده‌های غلات
ناشر:آییژ
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۴۹۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۴۹۰۰۰۰۰
اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های ISO و HACCP
ناشر:آییژ
پدیدآور: - نویسنده: رسول پایان
قیمت:۱۷۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۱۷۰۰۰۰۰