تعداد يافت شده (۱۰) صفحه ۱ از ۱
آدمها
ناشر:عزیزستان
پدیدآور: - نویسنده: مهدی کاشانی - نویسنده: نفیسه عابدی‌فرد
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
حرارت دهی با مادون قرمز برای فرآوری موادغذایی و محصولات کشاورزی،ژانگلی پن،کاشانی نژاد،د.تهران
ناشر:دانشگاه تهران
پدیدآور: - نویسنده: ژانگلی پن - نویسنده: گیریفیتس گریگوری
قیمت:۷۲۰۰۰۰ قیمت سایت:۷۲۰۰۰۰
میکروبیولوژی مواد غذایی،فریزیر،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: ویلیام فریزیر - نویسنده: دنیس وستهوف
قیمت:۲۱۹۵۲۰۰ قیمت سایت:۲۱۹۵۲۰۰
طراحی تیرهای کامپوزیت ، کاشانی، نوآور
ناشر:نوآور ، تهران(نام آور)
پدیدآور: - نویسنده: مهدی کاشانی
قیمت:۵۴۵۶۰۰ قیمت سایت:۵۴۵۶۰۰
مجموعه نقشه‌ها و دستورالعمل‌های برق صنعتی
ناشر:چرتکه
پدیدآور: - نویسنده: مهدی کاشانی - نویسنده: محمود علوانی
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:۱۰۹۶۴۰۰ قیمت سایت:۱۰۹۶۴۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:۱۱۰۱۸۰۰ قیمت سایت:۱۱۰۱۸۰۰
پرتودهی مواد غذایی ، مقصود لو،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: مهدی کاشانی - نویسنده: یحیی مقصودلو
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
راهنمای کاربردی آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی(HACCP)،مرتضوی،د.فردوسی
ناشر:دانشگاه فردوسی ، مشهد
پدیدآور: - نویسنده: سارا مورتیمر - نویسنده: کارول والاس
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰