تعداد يافت شده (۱۱) صفحه ۱ از ۱
بیوشیمی گیاهی ج1،اسفندیاری،د.علوم پزشکی تبریز
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: عزت اله - نویسنده: سلطانعلی محبوب
قیمت:۲۰۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۲۰۰۰۰۰۰
اصول کار میکروبی در آزمایشگاه میکروبیولوژی ، احسانی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: مریم عزیزی - نویسنده: علی احسانی
قیمت:۸۳۷۲۰۰ قیمت سایت:۸۳۷۲۰۰
ایمنی افزودنی های غذایی ، احسانی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: مریم عزیزی - نویسنده: علی احسانی
قیمت:۸۵۳۴۰۰ قیمت سایت:۸۵۳۴۰۰
آشنایی با هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی ، صادقی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: مریم عزیزی - نویسنده: احسان صادقی
قیمت:۷۴۰۰۰۰ قیمت سایت:۷۴۰۰۰۰
اصول کار میکروبی در آزمایشگاه میکروبیولوژی ، احسانی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: مریم عزیزی - نویسنده: علی احسانی
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
مقدمه ای بر تکنولوژی ترکیبی در صنایع غذایی ، همایونی راد
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: عزیز همایونی - نویسنده: سیدحمید هاشمی
قیمت:۵۷۸۰۰۰ قیمت سایت:۵۷۸۰۰۰
مدیریت بهداشتی در صنایع غذایی ، احسانی
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: علی احسانی - نویسنده: شادیه محمدی
قیمت:۱۰۱۰۰۰۰ قیمت سایت:۱۰۱۰۰۰۰
بستنی فراسودمند: دانش ، فرمولاسیون و کنترل کیفیت ، همایونی راد
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: عزیز همایونی
قیمت:۱۲۳۶۸۰۰ قیمت سایت:۱۲۳۶۸۰۰
تکنولوژی تولید مربا ، مارمالاد ، ژله و عسل ، همایونی راد
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: عزیز همایونی - نویسنده: لیلا واقف
قیمت:۱۱۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۱۱۰۰۰۰۰
تکنولوژی فرآورده های غلات 1، پیغمبر دوست
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: سیدهادی پیغمبر
قیمت:۵۰۰۰۰۰ قیمت سایت:۵۰۰۰۰۰
تکنولوژِی فرآورده های غلات ج2،پیغمبردوست،د.پزشکی تبریز
ناشر:دانشگاه علوم پزشکی ، تبریز
پدیدآور: - نویسنده: سیدهادی پیغمبردوست
قیمت:۱۰۲۰۸۰۰ قیمت سایت:۱۰۲۰۸۰۰